Prijsuitreiking Ponyloterij

De trekking van de ponyloterij was op carnavalsmaandag om 18.11 uur in Café d’n Ekker. Als winnaar van de hoofdprijs kwam Cees Walravens uit de bus. Hij wint een (symbolische) pony. De prijs – een beeldje van een pony en het bijbehorende prijzengeld – werd hem thuis overhandigd door de leden van de ponyloterijcommissie: Thijs Oerlemans, Johnny van de Langenberg en Andy van de Ven.

De Ponyloterij werd dit jaar voor de 54e keer georganiseerd. In de coronajaren vielen er twee trekkingen tussenuit, eigenlijk bestaat de loterij dus al 56 jaar. Dit jaar is het wel vernieuwd. Nieuw was dat de loten online gekocht konden worden. Van de elf prijswinnaars hebben er zes hun lot online gekocht. Ook de winnaar van de eerste prijs kocht zijn lot digitaal: ”Het was heel gemakkelijk. Aantal opgeven, betalen en klaar was Cees”. Daarnaast zijn er op evenementen van de Karnavalsfederatie en op de Bestse weekmarkt papieren loten verkocht.

De andere prijswinnaars, met als tweede prijs ’’t varken’ en verder negen andere fantastische prijzen, zijn voor zover mogelijk geïnformeerd via ponyloterij@klompengat.nl. Ze zullen in de loop van de week hun prijs overhandigd krijgen.

De getrokken lotnummers: 1e prijs: 2485, 2e prijs: 2240, 3e prijs: 2324, 4e prijs: 2150, 5e prijs: 1225, 6e prijs: 1407, 7e prijs: 1057, 8e prijs: 2316, 9e prijs: 2232, 10e prijs: 1258 en de 11e prijs: 1031. De uitslag is ook na te lezen op Facebook- en Instagrampagina van Klompengat.

De opbrengst van de verkochte loten komen ten goede aan het Klompengatse carnaval voor onze Bestse ouderen, zieken, gehandicapten en jeugd. De Stichting Karnavalsfederatie Best hoopt dat u volgend jaar weer mee zult doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *