Ponyloterij 2024

Verkoop ponyloten digitaal van start!

Dit jaar wordt de Ponyloterij voor de 56e keer georganiseerd. Wie kent ze niet de Klompengatse ponyloten, dit jaar kunt u de loten voor het eerst online kopen!

De hoofdprijs is een (symbolische) pony, de 2e prijs is ‘het varken’ en daarnaast zijn er nog negen andere fantastische prijzen.

In de webshop vind u als eerste artikel het Ponylot voor 2024. Als u doorklikt op dit artikel kunt u meteen aangeven in de rode button hoeveel loten u wilt kopen. Voor maar €2,- kunt u al deelnemen met 1 lot.
Na uw bestelling zult u uw lotnummer(s) ontvangen op het door u opgegeven e-mailadres.

De trekking is op carnavalsmaandag om 18:11 in Café d’n Ekker. Als u er niet bij kunt zijn, kunt u de uitslag lezen op onze social media en de website in de periode na carnaval. We zullen de prijswinnaars benaderen aan de hand van de opgegeven gegevens.

De opbrengst van de verkochte loten komt ten goede aan het Klompengatse carnaval voor onze Bestse ouderen, zieken, mensen met een beperking, specials en jeugd.

Koop snel uw loten, steun het goede doel en maak kans op fantastische prijzen voor maar €2,- per lot.

6 reacties

    1. Spijtig om te horen dat je niet alle berichten hebt ontvangen na je aankoop. Op jouw e-mailadres zijn op 6-2-2024 09:49 het ordernummer en de lotnummers alsnog handmatig gedeeld.

    1. Beste Yvonne, de trekking van de Ponyloterij 2024 heeft maandag 12-2-2024 om 18:11 plaatsgevonden in Café d’n Ekker. In het Groeiend Best van de week van dinsdag 27 februari zullen we een artikel laten plaatsen met de winnende loten. Op de sociale media van Klompengat zal eveneens een post geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *