Kaartverkoop Klompengatse avond van start

Stichting Karnavalsfederatie Best is volop in voorbereiding op carnaval 2024. In het komende seizoen zullen de evenementen elkaar snel opvolgen, omdat carnaval dit jaar ‘vroeg valt’. De Klompengatse Avond staat zaterdag 20 januari op de kalender. Komende zondag 7 januari start de kaartverkoop.

Vanaf 13.00 uur zijn bij Andrea’s borrelbar de kaarten verkrijgbaar voor elke Klompengatter. De prijs bedraagt € 15,- per kaart. Vanaf 12.30 uur kunnen de steunpilaar-leden hun kaarten kopen. Carnavalsliefhebbers krijgen een avondvullend programma voorgeschoteld. In zalencentrum Prinsenhof start om 20.30 uur de Klompengatse Avond, die bestaat uit een divers programma met cabaret, tonpraten en zang.

Vorig jaar is een avondvullend programma neer gezet waar de Durdauwers en Durdauwerinnen erg van genoten hebben. Volgens de organisatie zal dit jaar daar niet voor onder doen. Het programma belooft een gevarieerd aanbod. Het wordt een mix van tonpraten, zang en cabaret. Terug van weggeweest is Hu’hum met een nieuw programma! De tenoren Joost Manders en Stan Lambregts geven, onder virtueuze begeleiding van Rosemarie Seuntiëns, een geheel nieuwe dimensie aan het fenomeen slapstick. Het beter bekende opera-repertoire op een net even wat andere manier gebracht dan gebruikelijk. Een dolkomische act waarbij de mimiek en het karikaturale manier van optreden op de lachspieren werkt.

Prijswinnende praters in de ton
Dirk Kouwenberg, Rene van Boxtel, Hans Verbaarsschot en Jorlan Manders gaan met hun eigenzinnige typetjes de ton in. Samen staan ze voor ontelbare prijzen van Kampioen Keiebijters Kletstoernooi, finalist Brabantse Kampioenschappen tot publieksprijs winnaar. Ieder met zijn eigen stijl en opvallende verschijning.

Artikel Groeiend Best 02-01-2024 – door Theo Louwers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *