Bedankje van Jeugdprins Nillis d’n Urste en Adjudante Meintje

Bedankt  Klompengatters en Klompengatterinnekes,

Jullie hebben er samen met ons een carnaval van gemaakt die wij nooit meer gaan vergeten!

Wat een toffe Carnaval hebben wij, Prins Nillis d’n Urste en Adjudante Meintje, mogen vieren met jullie als jeugdige feestvierders uit ons goei Klompengat.

Op alle basisscholen die wij hebben bezocht waren de feestjes supergezellig! Een speciaal plekje in ons hart heeft natuurlijk Kindcentrum de Zevensprong, die speciaal voor ons de grote zaal van Prinsenhof regelde, zelf burgemeester Ubachs en jeugdburgemeester Fabian waren van de partij op dit topfeest.

Een spannend moment was natuurlijk de speech tijdens de carnavalsviering in de Odulphuskerk maar deze ging top. Kwart vur Elluf bedankt voor jullie steun!  Ook tijdens de optocht hebben wij veel jeugd gezien langs de route en in de polonaise op het Dorpsplein. Sorry voor de confetti maar dat hoort nou eenmaal bij carnaval vinden wij.

Samen met de jeugd van KV de Tuuters en CV de Pleinplekkers hebben wij laten zien dat carnaval in het Klompengat zeker ook een feestje is voor de jeugd.

Het rondbrengen van de Klompengatse Opstekers en de feestmiddag bij de Specials maakten onze carnaval compleet.

Wij hebben een fantastische carnaval gehad samen met Vorst Bram, Schatbewaarder Koen, de Raad van Half Elluf en de Fleurige showgarde en natuurlijk Prins Rik d’n Urste en zijn gevolg.

Lieve groetjes van Prins Nillis d’n Urste en Adjudante Meintje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *