Aanmoedigingsprijzen voor jonge deelnemers carnavalsoptocht 2024.

Horeca Best en de Optochtcommissie van de Stichting Karnavalsfederatie Best hebben de handen ineen geslagen om meer jonge mensen bij het carnaval en de optocht in Best te betrekken. De gezamenlijke horeca stelt drie mooie aanmoedigingsprijzen ter beschikking voor groepen die graag een keer mee willen doen met een mooie creatie in de optocht van ons goei Klompengat op zondag 11 februari 2024.

Er zijn drie categorieën, waarin je mee kunt dingen naar een prijs, te weten: basisschoolleerlingen, leerlingen in het voortgezet onderwijs en 18- tot 30-jarigen. De prijzen bedragen respectievelijk €100, €250 en €350 en worden uitgereikt op 1 januari 2024 bij Café D’n Ekker op een nader te bepalen tijdstip.

Hoe ding je mee naar deze prachtige prijzen? Dien vóór 29 december 2023 een carnavalesk idee in via optocht@klompengat.nl. Vertel in welke categorie je mee wilt doen, met hoeveel deelnemers en wat jullie idee is. Omschrijf het idee zo goed mogelijk voor de jury.

Wij bieden jullie de gelegenheid om te bouwen of knutselen op een viertal zaterdagen in januari in onze Bouwloods, waardoor je ruim de tijd hebt om je idee om te zetten in een mooie groep of wagen(-tje).

Bij aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de voorwaarden voor deelname. Daarna worden de ideeën door de jury, bestaande uit onze horecaondernemers, beoordeeld. De uitslag wordt dan bekendgemaakt op 1 januari. Wij kijken uit naar al jullie enthousiaste en creatieve ideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *