Prins en zijn gevolg

Prins Carnaval: De Prins is het middelpunt van het carnaval. Hij voert het carnaval aan en regeert over het dorp Klompengat. Drie dagen lang ontheft hij de burgemeester van zijn taken en krijgt van hem ook symbolisch de sleutel van Best overhandigd en is het Klompengat een feit. Op Aswoensdag geeft de Prins de sleutel terug aan de burgemeester en is alles weer bij het oude.

De Adjudant: De rechterhand van de Prins. De adjudant zorgt dat de Prins op tijd op zijn afspraak komt en al zijn spullen compleet heeft. Hij zorgt dat het de Prins aan niets ontbreekt. De adjudant is zijn steun en toeverlaat.

De Schatbewaarder: Zorgt voor de onderscheidingen van de Prins. In zijn schatkist draagt hij de onderscheidingen die op desbetreffende dag moeten worden uitgereikt. De Prins reikt, naast zijn persoonlijke onderscheiding (huisorde), tevens de Federatieve onderscheidingen uit. De Schatbewaarder zorgt dat de Prins op elke gewenste moment voldoende huisordes bij zich heeft om iedereen die hem welgevallig is te onderscheiden.

Ad Smits  Prins Adje d'n Twidde  2019-2020
 Enrico Klokgieters web  Adjudant Enrico Klokgieters  2019-2020
 Vince van den Abbeele web Adjudant Vince van Abbeele 2019-2020
Eric van Vroenhoven web Adjudant Eric van Vroenhoven 2019-2020
Bart Swinkels Vorst Bart Swinkels  2017-Heden
Luuk Jansen  Schatbewaarder Luuk Jansen 2017-Heden
  Thijs Oerlemans Raadslid
  Ralf van Lierop Raadslid
  Kasper Kruize Raadslid
  Patrick van Dijk Raadslid
  Arvid Stoeten Raadslid
  Andy van de Ven Raadslid
  Johhny van de Langenberg Raadslid
  Leon Berings Raadslid
  Marijn van Broekhoven Raadslid
  Patrick Claus Raadslid
  Rob Ossevoort Raadslid