Commissie Jeugd

De Jeugdcommissie bestaat uit een gemotiveerde club mensen die zich bijna het hele jaar door inzetten voor het jeugdcarnaval. De commissie begeleidt de Raad van Halluf Elluf, het Hoog en de Fleurige Showgarde tijdens de carnaval. Zij zorgen ervoor dat alles goed verloopt en dat de kinderen een geweldige carnaval hebben.

Het organiseren van de jeugdcarnaval vergt veel tijd. Denk hierbij aan het organiseren van de lancering van de jeugdprins, het scholenbezoek, al het mailverkeer, zorg dragen voor representatieve kleding, repetities voor de fleurige showgarde enz.

Om al deze taken goed uit te voeren heeft iedereen binnen de Jeugdcommissie zijn eigen taken.

Coördinator is Erna Metgod. Zij coördineert de commissie en zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt. Ze onderhoudt de contacten met de diverse verenigingen en de Federatie met haar commissies. Ze wordt hierbij geholpen door Anouk Weijers de contactpersoon vanuit het Federatie bestuur.

Anita van Heeswijk en Esther Rekers zijn verantwoordelijk voor de kleding van de jongens. Bovendien begeleiden ze de Prins met al zijn teksten.

Martin Sanders en Emmy de Beer organiseren de kennismaking en het scholenbezoek. Elk jaar weer een hele taak om alle scholen in de beperkte tijd te plannen.

Luuk Jansen en Peter van der Looij bedenken samen met de nieuwe Prins de lancering en zorgen dat dit goed verloopt.

Anouk Weijers en Emmy de Beer trainen naast alle taken die ze al hebben ook nog de fleurige showgarde. Zij beginnen altijd al vroeg in het seizoen met trainen zodat de fleurige showgarde hun leuke dansje tijdens de carnaval kan laten zien.

Wilt u informatie en of contact met de Jeugdcommissie, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan komt hij vanzelf op de juiste plek.