Kaartverkoop Klompengatse Avond op zondag 12 januari

Het altijd gezellige tonpraat- en muziekfestijn komt er weer aan! De Klompengatse avond is dit jaar op zaterdag 8 februari in het Prinsenhof is Best. Traditioneel vindt de kaartverkoop hiervoor plaats in januari. Om precies te zijn op zondag 12 januari in Café Manus op de Nieuwstraat.

Op 12 januari kunnen vanaf 13:00 uur de Steunpilaren terecht voor het aanschaffen van maximaal 2 kaarten per steunpilaar. Vanaf 14:00 uur kunnen alle Klompengatters terecht voor kaarten voor het evenement.

Iedereen ontvangt bij binnenkomst bij Café Manus een volgnummer. Kaarten worden steeds verkocht op volgorde van de volgnummers. In de vrije verkoop kan men maximaal 4 kaarten per persoon aanschaffen.

De kaarten voor de Klompengatse Avonden zijn € 11,- per stuk. Er kan enkel contact betaald worden, gelieve het bedrag gepast mee te nemen.

Artiesten op de Klompengatse Avond

Tijdens de Klompengatse Avonden zullen de volgende Tonpraters optreden: Erik Mulder, Hans Keeris en Wichard de Benis. Muziek Cabaret van Ons Jongens en uiteraard de Bestse winnaar van Ameezing 2020. De DJ van de avond is Difection Patrick Leuven.

Zorg dat je bij de voorverkoop op 12 januari bij Café Manus bent, want Op = Op

 

Nieuws

 • 02 feb
  Klompengatse Sjaal en Embleem te koop

  Wauw! Vanaf vandaag is de Klompengatse sjaal en geborduurd embleem te koop bij Snoeperij De Bonte Koe. ???? (Hoofdstraat 12, 5683 AD Best) Wil jij met carnaval de Bestse driekleur uitdragen? Wees er...

 • 21 dec
  Kaartverkoop Klompengatse Avond op zondag 12 januari

  Het altijd gezellige tonpraat- en muziekfestijn komt er weer aan! De Klompengatse avond is dit jaar op zaterdag 8 februari in het Prinsenhof is Best. Traditioneel vindt de kaartverkoop hiervoor...

 • 09 nov
  Prins Adje d'n Twidde

  Met trots stellen wij aan jullie voor: Prins Adje d'n Twidde. Prins van ons goei Klompengat 2020. Zijn motto: Laten we alle geluidswetten kraken en er een mooie carnaval van maken. Prins Adje gaat er,...